Korenharp

Type informatie

Wonen in Ommen 
 
Ooit was de locatie het domein van de stadshaven, met volop bedrijvigheid. Vandaag herinnert alleen de molen nog aan toen. Je kunt nu in Haven West in Ommen rustig en comfortabel wonen. Bovendien woon je op wandelafstand van alle stadsvoorzieningen van Ommen. Als inbreidingslocatie biedt Haven West de laatste mogelijkheid op een (grondgebonden) eengezinswoning in het centrum. Inmiddels hebben de eerste tientallen huishoudens hun nieuwe huis betrokken op deze prachtige plek. In totaal verrijzen er zo’n 100 nieuwe woningen in Haven West.
 
Alles dichtbij
Bewoners van Haven West hebben alle dagelijkse voorzieningen die Ommen rijk is binnen handbereik: winkels, scholen, medische voorzieningen, maar ook gezellige café’s en restaurants. De revitalisering van het historisch centrum zorgt ervoor dat Ommen alleen maar gezelliger wordt. Ook steeds meer dagjesmensen weten het stadje aan de Vecht te vinden. Ommen beschikt over een NS-station en een halfuursverbinding met Zwolle. Het ziekenhuis van Hardenberg ligt op iets meer dan 10 autominuten afstand. Bekijk alle voorzieningen dicht bij Haven West >> 
 
Gevarieerd huizenaanbod
Haven West in Ommen biedt kansen voor zowel starters, doorstromers als medioren. Het woningaanbod omvat betaalbare rijwoningen, royale twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte patiowoningen. En dat met alle voordelen van nieuwbouw. Haven West is autoluw en kindvriendelijk. De woningen liggen aan groene hoven waar kinderen vrij kunnen spelen. Daarmee combineert Haven West het beste van twee werelden: dorpse rust én stadse voorzieningen. 
 
Geïnteresseerd in wonen in Haven West? Neem contact op voor een kennismaking. 

Projectomschrijving

Deze royale, vrijstaande woning is ideaal voor medioren die voorlopig niet meer willen verhuizen en senioren die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. De patiowoning beschikt over een grote woonkamer met open keuken. Slaapkamer en badkamer liggen op de begane grond, waardoor de woning levensloopgeschikt is.  
De slaapkamer en badkamer liggen aan de tuinzijde van de woning. De verdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer of werkkamer in combinatie met een dakkapel of dakraam voor voldoende lichtinval.
Via openslaande deuren loop je zo de beschutte (patio-)tuin in. Een heerlijke plek om ’s ochtends de dag te beginnen met koffie, krantje en croissantje.

Vrijstaande woningen type Korenharp in het kort

  • Levensloopgeschikt, met slaapkamer, badkamer op begane grond
  • Eventueel extra slaapkamer en badkamer plus dakkapel of dakraam op verdieping
  • Compacte, onderhoudsarme tuin
  • Weinig onderhoud, lage energiekosten   

Prijslijst

Bouwnr Status Kavelopp. Woonopp. Kamers Prijs
74 Te Koop 218 m² 138 m² 5 € 295.000
75 Optie (koop) 218 m² 138 m² 5 € 295.000
76 Te Koop 251 m² 138 m² 5 € 310.000
77 Te Koop 218 m² 138 m² 5 € 295.000
86 Optie (koop) 218 m² 138 m² 5 € 295.000
87 Verkocht 218 m² 138 m² 5 -

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

Impressies

Ik heb belangstelling

Stap 1 van 2

* verplichte velden