Havenkwartier

Type informatie

Wonen in Havenwest
In het voormalige havengebied wordt een aantrekkelijke woonwijk ontwikkeld en gebouwd. De woningen variëren van woningen met alle faciliteiten op de begane grond, volumineuze twee-onder-een-kapwoningen tot rijwoningen welke geschikt zijn voor diverse doelgroepen. 
Haven West is een heerlijke plek om te wonen! Het centrum nabij en allerlei voorzieningen op loopafstand

Wonen in Ommen 
Ommen ligt in het prachtige Vechtdal, aan de oevers van de rivier de Vecht. Een oude Hanzestad met een rijke geschiedenis en schitterende natuurgebieden. Naast veel cultuur en natuur heeft Ommen een prachtig winkelcentrum. Een divers aanbod van kledingwinkels, supermarkten en gezellige terrasjes.
Ook voor toeristen is Ommen een enorme trekpleister. De bossen en het Sallandse landschap zijn een rustplek voor veel vakantiegangers.
In de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd bijvoorbeeld de Ommer Bissingh. Kortom Ommen leeft!

Projectomschrijving

Patiowoningen, Type HavenkwartierIn deze patiowoningen kun je lang en zorgeloos blijven wonen. Ideaal dus voor medioren en senioren. Alle woonfuncties bevinden zich op de begane grond: woonkamer, slaapkamer, badkamer en zelfs een extra hobbykamer. De patiowoningen liggen aan een groen hofje, waar je lekker van de rust kunt genieten.
De entree van de patiowoningen bevindt zich aan de voorzijde. Openslaande deuren bieden toegang tot de compacte en daardoor onderhoudsarme tuin.
De patiowoningen zijn bij uitstek geschikt voor wie geen omkijken naar onderhoud. En voor wie houdt van lage energienota’s. Kopers hebben veel zeggenschap over de indeling van hun levensloopgeschikte woning. Een extra slaapkamer en badkamer op de verdieping voor als gasten komen logeren? In combinatie met dakkapel is die wens eenvoudig te verwezenlijken.
Patiowoningen type Havenkwartier in het kort
  • Levensloopgeschikt, met slaapkamer, badkamer en hobbykamer op begane grond
  • Eventueel extra slaapkamer en badkamer plus dakkapel op verdieping
  • Compacte, onderhoudsarme tuin
  • Weinig onderhoud, lage energiekosten

Prijslijst

Bouwnr Status Kavelopp. Woonopp. Kamers Prijs
82 Te Koop 161 m² 111 m² 2 € 258.000
83 Verkocht 161 m² 111 m² 2 -
84 Verkocht 161 m² 111 m² 2 -
85 Verkocht 161 m² 111 m² 2 -

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

Impressies

Ik heb belangstelling

Stap 1 van 2

* verplichte velden