Veldbeek I

Type informatie

Ter Steege Bouw Vastgoed realiseert in de wijk De Bleekerij veertien twee-onder-één-kapwoningen. Deze riante woningen zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele, ruime woning.
Of voor tweeverdieners die toe zijn aan een volgende stap. Hier vindt ieder z’n eigen plek. De woningen worden uitgevoerd in een markante en karakteristieke jaren dertig stijl, met donkere pandaken. Ideale woningen voor wie op zoek is naar een huis dat net een beetje extra comfort biedt.
U kunt kiezen voor een woning met zadelkap deze zijn iets kleiner dan de woning met schildkap, welke standaard is voorzien van een dakkapel. Daarnaast hebben alle woningen standaard een garage aan de woning.
Tevens zijn de woningen met schildkap aan de zijgevel uit te bouwen met een uitgebouwde entree, waardoor u naast de extra ruimte op de begane grond, op de 1e verdieping een separaat washok/ bergruimte of separaat toilet kunt creëren.
Onderhoudsvriendelijk en energiezuinig
De woningen voldoen immers volledig aan de eisen van deze tijd. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. De woningen beschikken over kunststof kozijnen, zijn zeer goed geïsoleerd en hebben zonnepanelen op het dak, waardoor uw maandlasten lager uitvallen.

Projectomschrijving

Door de diversiteit in daken en kleuren metselwerk ontstaat hier een gevarieerd straatbeeld. De ruimte woonkamer grenst aan de open woonkeuken aan de achterzijde. Dit woningtype heeft standaard een garage en u kunt eventueel kiezen voor een carport. Aan de achterzijde kan de woning uitgebouwd worden, waardoor u een grotere woonkeuken krijgt. Op de eerste verdieping heeft u drie fraaie slaapkamers en een badkamer welke standaard is voorzien van Villeroy & Boch sanitair. Naast de uitgebreide basiswoning, kunt u kiezen uit diverse opties.

Prijslijst

Bouwnr Status Kavelopp. Woonopp. Kamers Prijs
319 Verkocht 343 m² 108 m² 5 -
320 Verkocht 343 m² 108 m² 5 -
321 Verkocht 344 m² 108 m² 5 -
322 Verkocht onder voorbehoud 345 m² 108 m² 5 -
323 Optie (koop) 347 m² 108 m² 5 € 305.000
324 Optie (koop) 352 m² 108 m² 5 € 307.500

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

Impressies

Ik heb belangstelling

Stap 1 van 2

* verplichte velden