Brisbane

Type informatie

In de nieuwste woonwijk van Gramsbergen, Garstlanden, worden zes nieuwe woningen gebouwd waarvan vier aan De Maten (woningtype Wellington) en twee aan Het Diepen Goor (woningtype Brisbane). Gramsbergen is een oud en sfeervol dorp en bestaat al sinds de dertiende eeuw. Het dorp heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als prettige woonkern en telt inmiddels ruim 3000 inwoners. Dit is mede te danken aan de gunstige ligging van Gramsbergen. Woongebied Garstlanden ligt ten noorden van Gramsbergen, tussen de spoorlijn Zwolle-Emmen en de bestaande bebouwing van Gramsbergen. Het woongebied Garstlanden is ruim opgezet, sluit goed aan op de bestaande bebouwing en past prima bij het groene, dorpse en landelijke karakter van Gramsbergen.

Projectomschrijving

Prachtige twee-onder-een-kap woning met garage op een kavel van 242 m² of 283 m². De moderne woningen bieden een mooie leefruimte waar u kunt genieten van de rust van het dorp. U betreedt de woning via de voortuin met parkeerruimte op de eigen kavel. De ruime achtertuin van deze woning is gelegen op het zuidoosten. De woning bestaat op de begane grond uit een hal met toilet en meterkast, ruime woonkamer en een open keuken. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een berging en de badkamer. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping die u eventueel nog zou kunnen ombouwen naar één of meerdere slaapkamers.

Prijslijst

Bouwnr Status Kavelopp. Woonopp. Kamers Prijs
7 Optie (koop) 242 m² 113 m² 5 € 212.500
9 Optie (koop) 283 m² 113 m² 5 € 217.500

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

Impressies

Ik heb belangstelling

Stap 1 van 2

* verplichte velden